Änglundagårds Linnar

Linnar, en av fyra valpar i Leas första kull.

Den 1 juli 2017 födde Lea sin första valpkull här i Ausås. Pappa till den kullen är Danga´s X-Force-D, en otroligt framgångsrik hanhund. Det var en mycket olämplig dag Lea för vi hade stor släktträff hos oss och jag kunde kanske inte hjälpa henne så som jag önskat. Lea visade sig dock vara en mycket duktig och förståndig mamma och skötte valpningen med bravur. Det blev fyra stycken valpar, jämna och friska. De fick senare namnen Änglundagårds Lycka, Ljufva, Linnar och till sist Leidolf. Det blev blandat med svansar och utan svansar. Alla med grå färg och mycket fina.

En alldeles ljuvlig tid följde med valpar i köket och ute i trädgården. De åtta veckorna gick väldigt fort och snart hittade valparna nya hem i fantastiska familjer runt om i södra Sverige.

Änglundagårds Linnar ”Pepsi Maximilian”

Elisabeth och Eric Håkansson köpte valpen Linnar. De kallar honom Pepsi Maximilian. Han bor halva året i Sverige och halva i Spanien. Jag såg tidigt att det var en mycket fin liten herre. Jag vill absolut inte trycka på om att någon tvunget ska ställa ut sin hund men om intresse finns så är det alltid roligt. Särskilt då med just Linnar. Och det visade sig att han var utställningsfin.

Det gick riktigt bra i Eslöv hösten 2019 och Linnar föll den domaren i smaken. Det var på vår egen specialutställning och konkurrensen var hård. Änglundagårds Linnar blev bästa hane, fick certifikat,och blev bäst i motsatt kön. Vid sin första utställning, inte dåligt.

Änglundagårds Linnar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: