Änglundagårds Heidi har fått valpar

Nu har Änglundagårds Heidi fått sina valpar. Det blev två stycken fina valpar och de anlände i onsdags. Allt gick bra och snabbt. Men för Heidi är det omtumlande dagar , att komma in i mammarollen. För varje timme går det bättre och bättre och nu kan hon släppa sina vanliga sysslor. Ni vet det skall ju jagas sork och passas i stallet, följa matte överallt osv. Allt det måste Heidi sätta till sidan och mata och sköta om sina små ungar som växer i raketfart. Det blev en tikvalp och en hanhundsvalp och bägge är stubbsvansade eller om möjligt kan vi kalla det ett litet handtag. Alla tre mår väl och det känns skönt att de första kritiska dagarna är över nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: