Planerar para Lea !

Efter två misslyckade parningsförsök av vår Lea med en mycket fin hane ,som inte visade sig var fullt fertil, tar vi nya tag. Lea eller Vargaviddernas Joy Popstar som hon heter kommer denna gång att paras med Persbo Emil. Emil är redan pappa till valpar så det borde lyckas denna gången. Vi trodde Lea skulle löpa nu i början på januari men en kunnig människa sa mej att om man har valpar i huset så löper inte de andra tikarna så gärna . Nu åker ju Heidis valpar här till helgen på lördag så efter det hoppas vi Lea kommer i löp. Jag kommer naturligtvis uppdatera här så fort det händer något. Tänker på alla er som visat intresse för att köpa en valp och inte lyckats få tag på någon hos någon annan kennel. Vi hoppas alla på en lagom stor kull med härligt pigga friska valpar. Visar en bild på Persbo Emil , med svans och sedan Lea som är stubbsvansad.

Persbo Emil
Lea Vargaviddernas Joy Popstar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: