Sååå nära

Redan idag börjar Heidi känna av att det är nära till valpning. Vi är på dygn 60 och det kan ju variera i antal dagar. Igår kväll hade hon väldigt svårt att bestämma sig var hon skulle ligga och hur detta skulle gå till. Heidi åt inget vidare mat oavsett vad jag serverade henne.

Nu håller hon på att bädda , bäfta och mår faktiskt inte så bra. Födslovägen skall öppna sig och mjukas upp och det är smärtsamt. Jag sitter här i hundrummet hos henne och det lär ta ett tag . Vi får hoppas allt går bra och sedan återkommer jag .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: