Fendi

Här är Gigantines mycket fina hingstföl Fendi igen – e. Franklin, ue. Saigon.
Han är på denna bilden drygt 3 månader. Hela sommaren har han varit ute på bete på dagarna och sovit inne i box de flesta nätter. Gigantine hans kära mor har haft svårt att hålla hullet i sommar så det har behövts lite extra foder till henne. I välviljan att se henne lite rundare blev det lite kraftigt med all extra mat för Fendi så han har blivit väldigt upprättad och stel i sina kotor. Nu är han så pass stor dags datum 1/10 att han kan vara i egen box när Gigantine äter kraftfoder vilket så småningom ska ge Fendi sin fina mjuka,sviktande rörliga gång tillbaka. Lite smakprov på hans vackra huvud, och fina exteriör i bildern. Och lite vad kan kan göra i traven – mycket lätthet och rörlighet.
Han är till salu.

Vi handskas mycket med hästarna då de leds ut och in i grimma varje dag. Ryktas och badas, sköter hovar mm. Fendi är mycket nöjd med denna hantering. Han går fint i grimskaft, älskar att bli borstad och sköter sig allmänt väldigt bra. En mycket trevlig häst till lynnet är det och han har inte haft en åkomma sedan han ut kom – frisk, pigg och stark.

Mer om Gigantines andra avkommor kan ni hitta i ett tidigare inlägg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: