Ljuset på Änglunda

Det är så vackert och tyst hos oss. Sällan upplever man något störande om vi nu bortser ifrån vinden. Det är ett riktigt blåshål det kan vi inte förneka. Vi har gjort vad vi kunnat under året och även tidigare för att få upp ännu mer vindskydd i form av planteringar. Men det tar ju sin lilla tid för träd och buskar att växa upp.

Det är fri sikt i alla väderstreck och det är ett fantastiskt ljus här. Nu i december är det lika fint som en tidig vårmorgon eller sena kvällar då solen går ner över åkrarna. Bilden är tagen på vår gästtoalett . Då får ni både se det fina morgonljuset mot öster och hur det ser ut på toaletten. Julpyntet fick bli granar som matchar det svarta.

Lite bilder ifrån matsalen och sedan vårt älskade julporslin från Villeroy&Bosch.

En kort tid var det snö här, så vackert. Tyvärr blir det inte liggande så länge. Fick i alla fall lite fina bilder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: