WIITCH-HOO’S MacKenzie

POLLY

Vi har köpt en ny hund. Det blev en favorit i repris – Grosser Schweizer Sennenhund. För en del år sedan hade vi två stycken tikar och det var två fantastiska hundar. Nu är de inte så vanliga i Sverige utan mer i länderna kring alperna där de härstammar ifrån. Det slumpade sig dock så att en uppfödare WIITCH-HOO,S kennel i Blekinge, fick en stor kull med otroliga sex tikar och tre hanhundar. Det ovanliga är att det blev så många tikar. Helt plötsligt blev det då en chans för oss att skaffa en större och mer respektingivande vakthund.

Idag är Polly snart 10 veckor och har redan växt om sina kompisar Lea och Heidi. Det tränas rumsrenhet först och främst. I övrigt har Polly nog med att bekanta sig med oss, alla djuren och den nya miljön. Vi märker att hon är lugn och eftertänksam men också väldigt glad och tillgiven. Ska bli roligt att ha henne hos oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: