Tyvärr inga valpar!

Det är med tungt hjärta jag skriver till Er som väntar besked på hur det gått för Heidi. Det blev inga valpar denna gången. Jag ultraljudade inte henne utan har faktiskt trott att hon var dräktig. Vi kunde se att hon inte var stor om magen men kanske kunde det vara en eller två valpar. Nu är det så, inga valpar denna gången.

Heidi kommer i löp ungefär om sju månader och då får vi prova med en annan hanhund. Kanske passade de inte ihop Folke och Heidi , eller så bara är det som med ca 20-30 procent av alla parningar, tiken går tom. Det är lite synd , vi har alla ställt oss in på att få små valpar, och jag tror även Heidi är lite ledsen.

Alla tre hundarna är dock pigga och glada. Lea och Heidi mår prima, Polly däremot växer otroligt nu och besväras av växvärk. Det är sådant som kommer och går . Det viktigaste är att Polly vilar mycket.

Ett par bilder på Polly.

En tanke på “Tyvärr inga valpar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: