Giovinazzi

Denna läckra kille kallas till vardags Gino och ägs av Anna Bredberg. Gino såldes som föl till Anna och nu har de kommit till ett första delmål i en lång utbildning – nämligen tre-årstest. Det gick väldigt bra och Gino erhöll Gångartsdiplom. Dessutom klarade han sitt ridprov galant med idel lovord. Detta är en av Gigantines söner och Ginos pappa är Suarez. När avkommor till ett sto visar framfötterna på olika sätt tex. här på en ungbedömning eller senare som tävlingshästar får mamman (stoet) tillgodoräkna sig förärvningspoäng. Nu har Gigantines avkommor varit så framgångsrika så även hon kommer få utmärkelsen ELIT. Sedan tidigare har ju Red Manoue fått det .

Detta är Giovinazzi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: