Gigantines föl

Den 11 maj föddes så äntligen den första fölungen. Det blev Gigantine som fölade på natten och allt gick bra. Det är ett hingstföl efter hingsten Suarez som i sin tur är son till Sezuan den otroliga hingsten som vann Unghäst VM både som 5,6,och 7 åring. Morfar till Suarez är Desperados som tävlat mycket och bla. tog individuellt OS-silver i Rio.

Mamma till vårt nya hingstföl är Gigantine. Som tre-åring fick hon dubbeldiplom både i hoppning och gångarter. Gigantine är efter Saigon 1034 som tävlat upp till Intermedier I. Saigon vann 4-års championatet och placerade sig som trea Scandinavian Open både som 5- och 6- åring.

Vi önskar vår lille kille som fått namnet Gideon Abeiser stort Lycka till på vägen fram i livet.

Här är Gideon 2 dagar gammal och ute med mamma i paddocken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: