Änglundagårds Lycka

Lilla LYCKA fick sitt fantastiska namn redan samma dag som hon föddes. Eftersom det var på vår stora släktträff den kullen föddes och min svåger och syster bestämde sig för en liten valp så fick hon sitt namn då. Det var ju Christer Carlssons önskan att en gång kunna skaffa en hund igen och då blev det naturligtvis den bästa rasen i världen Västgötaspets!!!!!!! Det blev en liten Lycka helt enkelt.

Änglundagårds Lycka bor i Mellbystrand. Det är som familjehund och sällskapshund hon lever där lycklig. Det blev tyvärr ett litet fel i hennes käke som gör att inte matte och husse kan gå på utställning med henne. Det är synd för hon har en väldigt fin exteriör och rör sig jättefint,men man godkänner inte överbett på utställning. Västgötaspetsen är en väldigt frisk och sund hundras och det finns väldigt få medfödda fel som drabbar dem. Naturligtvis skulle precis lilla Lycka drabbas av detta. Synd för jag tror Christer gärna gått på lite utställningar med henne. Hon är ju precis lika älskad ändå som tur är.

Lycka är så glad för små barn. Favoritsysselsättning för många spetsar är att slicka på allt , fötter är absolut bäst. Här är det barnbarnet Cleo som får en gosestund med Lycka.

Att ha hund gör ju att man kommer ut i naturen. Västgötaspetsar är glada för att gå lösa och känna sin frihet, härligt för Lycka som ofta får röra sig fritt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: