Änglundagårds Ljufva

En liten naggande god tjej med liten svansstubb är Ljufva. Hon var också med i den första fina kullen som Lea fick. Ljufva var som valp framåt och tuff men samtidigt gosig o snäll. Ljufva är grå med ett rätt mörkt huvud kanske aningen större än normaltiken.

Ljufva köptes av Linda Cederhag ute i Björkhagen Ängelholm. Det är roligt när en valp hamnar så nära att vi kan träffas då och då och det gör vi ju så klart. Linda har tidigare haft schäfer och är intresserad av både utställning och bruks. Ljufva har fått prova på allt möjligt och är enastående duktig på det mesta de provar.Vallning, noswork, bruks, och sök det fungerar och det tycker de båda är jätteroligt. Det säger lite om Västgötaspetsen den går att använda till väldigt mycket.

Linda och Ljufva tävlar startklass 10/8 2019 184,5 p av 200 p 1;a placerad.
Tävling i Höganäs 15/6 2019 Startklass 171p av 200 p Placerad 2,a av 15 starter.

Det mesta av tiden är Änglundagårds Ljufva dock bara en förträfflig sällskapshund och sann vän.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: