Inga valpar!

Det är så otroligt tråkigt att behöva skriva att Lea hade inga valpar i sin lilla mage. Så hon har lurats. Hennes humör har visat att någonting var på gång. Vår andra tik Heidi har varit reserverad o nästan rädd för Lea. Lea har utstrålat pondus o värdighet och dessutom varit lite halvlat. Alltså har vi gått i tron att hon var dräktig om än inte med någon stor kull. Stackars Lea har varit påverkad av ett hormonspel som dom kan bli, typ skendräktig.

Nog talat om det. Jag är ledsen för alla er skull som väntar på att eventuellt få köpa en valp. Men vi får inte ge upp, jag kommer prova igen. Dessutom väntas lilla fina Änglundagårds Heidi löpa i september- oktober och då skall vi para henne.

Håll er uppdaterade här på hemsidan, stor kram Kerstin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: