Lea är parad

Vargaviddernas Joy Popstar ‘Lea*

Nu har Lea kommit hem efter ett rafflande äventyr i Svedala. Hon har haft ett kärleksmöte som heter duga. Det blev en hel del semester också , för det var inte läge med parning direkt hon kom till Persbo Emil och hans matte. Men så småningom var tiden inne och de fick till tre parningar innan madame var nöjd. Nu väntar vi med spänning på att få veta hur det har gått. Efter 28 dagar kan man ultraljuda tiken för att se om hon är dräktig och även se ungefär hur många valpar det rör sig om.

Jag skriver här precis vad jag skrivit till många som hört av sig och såå gärna vill köpa en valp. Tänk om jag kunde kopiera ut ett gäng i kopiatorn så lyckliga vi alla hade blivit. Det är jättestort intresse för vår underbara ras. De som en gång skaffat eller lärt känna en västgötaspets är totalt fast. Det är en härlig hund. Jag skriver här så fort jag varit och ultraljudat Lea.

Hjälp till att hålla tummarna för att det var en lyckad kombination och att de fick till en kull valpar.

En tanke på “Lea är parad

  1. Håller tummarna Lea och så ses vi troligtvis på tisdag. Tycker du att tösen din ska följa med eller du är trött på alla andra hundar🐾🐾🧡🧡

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: