Scarlett Z

Scarlett Z är hemkommen efter sju veckors träning och inridning hos Camilla Axelsson. Scarlett är tre år lite längre fram i vår och har fått sina första lektioner i hur det är att vara fin dressyrhäst. Hon skötte sig utmärkt och kan gå i alla tre gångarterna. Dessutom övas de i löshoppning. Om tre-åringar skall gå tre-års test i sommar måste de förberedas i både visning för hand, ridning och löshoppning. Där emellan är det viktigt att vila och smälta alla nya intryck och även befästa ny kunskap.

Just nu går hon här hemma och strosar runt med de andra tre hästarna. Efter som Ginny come lately blev såld ganska snabbt här i slutet av 2020 har jag även planer på att sälja Scarlett. De gamla stona Gigantine och Red Manoue är allt för pigga att pensionera så därför är det också för tidigt att behålla nya avelssto. Vi hoppas det skall födas många fina stjärnor till. Nu väntar vi med spänning på Gigantine som är betäckt med Franklin.

2 reaktioner till “Scarlett Z

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: