Stort valpintresse!

Det är så roligt att det är så stort intresse för att skaffa hund eller valp. Det gäller ju inte bara vår ras utan det är en stor önskan hos många att skaffa en kamrat,vän och familjemedlem. Det hör alldeles säkert ihop med pandemin då väldigt många kan styra över sin arbetstid och jobba hemifrån på ett annat sätt.Jag får mail och samtal väldigt ofta, nästan varje dag där så många fina människor anmäler att de är intresserade av en valp. Nu är det så som många uppfödare vet att man sätter upp sig på listor och visar intresse på mer än ett ställe, med all rätt. Det är ju vår stora önskan att älskade Lea nu har blivit dräktig men det får vi först veta den 8 mars då jag tänker boka ett ultraljud. Hoppas kan man på en fin, rätt stor kull så att så många som möjligt får tillfälle att köpa valp.

När vi hade valpar nu sist , Heidis valpar, sålde vi en till Lund. Änglundagårds Knyppla eller Elsa som hon kallas nu har ett eget konto på Instagram som vi är välkomna att följa. Sök på Valplivet så kommer det upp , så får ni fråga om ni får följa det. Väldigt roligt att se henne och följa hennes äventyr.

Änglundagårds Knyppla ” Elsa

En tanke på “Stort valpintresse!

  1. Så söt hon är lilla Elsa💕💕
    Följer henne i ”Valplivet” och hon verkar trivas förträffligt
    Hälsningar från storasyster 🥰

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: