Leas valpar

Nu har vi en väldigt stolt och lycklig hundmamma hos oss. Tidigt på morgonen igår den 7/4 så valpade Lea. Det gick snabbt och som det såg ut ganska smärtfritt. Två fina tikvalpar blev det. En har svans och den andra är stubbsvansad. Lea har inte lämnat korgen många minuter och därför ligger valparna ständigt och diar. Det har redan idag blivit små gosiga runda magar på valparna. Nu får vi tro att de är lika friska och fina som de ser ut och att den stolta modern snabbt hämtar sig. Fortfarande är det några kritiska dygn och det gäller att iakttaga och passa på dem alla tre så inget tillstöter.

2 reaktioner till “Leas valpar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: