Esther och Elise

Änglundagårds små valpflickor har fått fina namn. Det är två riktigt stöddiga tjejer som nu är två veckor gamla. De har öppnat sina ögon och säkert också har öronen utvecklats , för man märker att de reagerar på sin omgivning. Båda är riktigt tjocka och goa. De rör sig mer i korgen och sitter ibland och ´’ tittar sig omkring’. Lea har gott om mat till dessa två så några extra matransoner är det absolut inte tal om . Det enda som har hänt är att de har fått sina klor klippta. I veckan som kommer och de är tre veckor gamla är det dags för första avmaskningen. Nu väntar vi bara på att de växer lite till och så småning om får komma ut på lite större område. Än är det mest mat och vila som gäller.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: