Gångartsdiplom

Igår var det dags att visa Scarlett Z på Flyinge på tre-årstest. Stall Axelsson med Camilla i spetsen har under sju veckor tränat och trimmat Scarlett för att hon skulle kunna visas i bästa form.

Det är ett sammansvetsat team runt hästarna som Stall Axelsson visar. Allt skall stämma med utrustning ,säkerhet och maxade förutsättningar för hästen.

Vi dvs. jag,Hanna och Lasse hämtade Scarlett och körde henne till Flyinge. Hon var så vacker , putsad och trimmad så hon glänste. Resan gick bra, trots allt är det ju en ung häst som inte har rutin på någonting. Att anlända på Flyinges stora hästanläggning med all aktivitet fick Scarlett att spärra upp ögonen och undra över vad sjutton som nu skulle hända. Teamet tog över hästen och vi kunde se hela provet ifrån läktaren , som var mycket ‘corona-tom’ .

Scarlett skötte sig fint både på visningen vid hand , löshoppningen och när hon sprang lös. Detta resulterade i en poängrad som berättigade till gångartsdiplom om hon klarade ridprovet, och det gjorde hon med bravur. Det blev 9,8,7,8,8,9 49p och en procentsats på 81,7 %.

Efter en mycket lyckad dag återvände vi till Ausås med en trött häst och är väldigt nöjda med henne och alla som varit delaktiga.

En tanke på “Gångartsdiplom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: